Home > Onderhoud en Service > Support > Instructievideo's > Owner Services > Hoe voer je een volledige reset uit

FordPass - Hoe voer je een volledige reset uit

Als je je Ford uit de gekoppelde FordPass-accounts wilt verwijderen, moet je een volledige reset uitvoeren. Bekijk deze video om te zien hoe je dat doet.

Ford S-MAX side view

We raden je aan een volledige reset uit te voeren als je van plan bent je Ford te verkopen, privé een gebruikte Ford wilt kopen of als je je Ford van een ander FordPass-account moet verwijderen. Je gaat als volgt te werk:

• Ga voor Fords met SYNC 3 eerst naar het tabblad Instellingen.
  • Selecteer 'Algemeen'.
  • Scrol vervolgens naar beneden en tik op 'Reset'.
  • En tik tenslotte op 'Volledige reset'. Je wordt gevraagd dit te bevestigen.
  • Controleer of je telefoon is ontkoppeld en tik vervolgens op 'Doorgaan'.
  • Het resetten duurt een paar minuten terwijl je Ford verbinding maakt met het netwerk.
  • Als het scherm opnieuw wordt opgestart, wordt je gevraagd of je je Ford wilt verbinden.
  • Selecteer 'Ja'.
  • Je volledige reset is nu voltooid en je kunt FordPass met je Ford instellen.

Als je een oudere versie van SYNC hebt, is het proces iets anders. Zo voer je een volledige reset uit op een oudere versie van SYNC:

• Druk eerst op de knop Instellingen.
  • Gebruik vervolgens de draaiknop om 'Algemeen' te selecteren.
  • Scrol naar beneden om 'Volledige reset' te selecteren. Je wordt gevraagd dit te bevestigen. Selecteer 'Doorgaan'.
  • Het resetten duurt een paar minuten terwijl je Ford verbinding maakt met het netwerk.
  • Als het scherm opnieuw wordt opgestart, wordt je gevraagd of je je Ford wilt verbinden.
  • Selecteer 'Ja'.
  • Je volledige reset is nu voltooid en je kunt FordPass met je Ford instellen. Als je niet weet hoe je je FordPass Connect-modem moet activeren, kun je onze aparte FordPass video's bekijken.

Als je iets niet zeker weet, kan je gewoon contact opnemen met je Ford-dealer. En als je deze video nuttig vindt, bekijk dan ook onze andere FordPass video's, een reeks die we hebben gemaakt om je te helpen alles uit zowel FordPass als FordPass Connect te halen.