Puma ST-X Automaat

FORD’S EERSTE GEËLECTRIFICEERDE ST-X

Puma ST-X Automaat

FORD PUMA ST-X 

Maak kennis met de Ford Performance van de toekomst. De Ford Puma ST-X is onze allereerste hoogpresterende SUV in Europa, ontworpen met het kenmerkende fun-to-drive-DNA van de Ford ST-serie.

Een 1,5 l Ford EcoBoost-motor met turbocompressor levert een indrukwekkende 200 pk met een koppel van 320 Nm. 

Met de Puma ST-X accelereer je van 0-100 km/u in slechts 6,7 seconden. Een combinatie van de dagelijkse gebruiksvriendelijkheid van een stadse SUV met de ultieme extase van Ford Performance. 

Vier selecteerbare rijmodi, een sportief afgestemde ophanging, een agressief vormgegeven aerodynamisch ontwerp, indrukwekkende 19 inch lichtmetalen velgen en de kenmerkende ST-stijl – deze Ford Puma is gebouwd voor sensationeel rijden.

ST-X Automaat

HYBRIDE PERFORMANCE

De nieuwe Puma ST-X Automaat. Onze eerste geëlektrificeerde Ford ST-X combineert een 1.0 Ecoboost mild hybride aandrijflijn met een automatische transmissie. Dit resulteert in 170 pk en 248 Nm koppel, met een 0-100 km/h sprint in slechts 7,4 seconden. Het resultaat? Een performance SUV die even capabel als comfortabel is. 

Het dashboard van de Ford Puma ST-X

VERFIJN JE RIJERVARING

De Puma ST-X is verkrijgbaar met vier verschillende rijmodi: Normal, Eco, Sport en Track. Elke instelling stelt de prestaties van de auto tot in de puntjes af door het motorvermogen, gaspedaal en de stuurrespons, evenals tractie- en stabiliteitsinstellingen, aan te passen. Zo kun je elke rit perfect afstemmen, terwijl de belangrijkste informatie wordt weergegeven via het digitale 12,3 inch instrumentenpaneel.

De motor van de Ford Puma ST-X

ADEMBENEMENDE PRESTATIES

Ontworpen voor puur rijplezier. De nieuwe Puma ST-X biedt de optimale balans tussen opwindende prestaties en opmerkelijke efficiëntie. De krachtige 1,5 liter Ford EcoBoost-motor met turbocompressor levert 200 pk en een koppel van 320 Nm en kan in slechts 6,7 seconden een snelheid van 0 tot 100 km/u bereiken.

Veel ruimte in de Ford Puma ST-X

SLIM BENUTTE RUIMTE

De laadruimte van de Puma ST-X is voorzien van een innovatief nieuw onderste MegaBox-laadcompartiment. De MegaBox biedt 80 liter extra opbergruimte en er passen voorwerpen van tot wel 115 cm hoog in. Hij is ook voorzien van een waterdichte voering en een aftapplug, zodat je hem gemakkelijk kunt schoonmaken met water en een ideale ruimte hebt om natte laarzen of modderige sportkleding op te bergen.

ZIE WAT HET VERSCHIL MAAKT

Ford Puma ST rear view

Klik op onderstaande link voor meer informatie