Al meer dan 100 jaar staat het creëren van iconische voertuigen die vrijheid en avontuur mogelijk maken centraal in wat we doen – maar ook het promoten van nieuwe manieren van denken over hoe we ons verplaatsen.

Daarom roepen we op tot radicale verandering.

Met de vraag of we – voor sommige reizen– überhaupt moeten rijden.

Bij Park The Car draait alles om het veranderen van kleine gewoontes om een groot verschil te maken. Laat de auto thuis voor korte afstanden en kies in plaats daarvan om te fietsen of te wandelen, zodat je actiever kunt zijn en tegelijkertijd je ecologische voetafdruk kunt verkleinen.

Feets on the road

HET ORIGINELE VOERTUIG MET LAGE UITSTOOT

Wil jij op een manier bijdragen aan een beter milieu en ook nog eens je gezondheid en buurt verbeteren?  De meeste autoritten in de stad zijn minder dan 5 kmVolgens statistieken van de Wereldgezondheidsorganisatie is 50%. Door één korte autorit te vervangen met de fiets of te voet, kun je niet alleen de verkeersdrukte verminderen, maar je dagelijkse koolstofvoetafdruk tot wel 67%Percentage volgens de volgende studie van Turvec.com  verminderen.

HOE WE BIJDRAGEN

Dit is misschien het laatste wat je van een autofabrikant zou verwachten, maar we geloven dat dit nodig is om ons op weg te helpen naar verbetering. Hier volgen een paar manieren waarop we mensen helpen om een geheel nieuwe manier van bewegen te ontdekken.