Ford Protect mother and child

FORD PROTECT VERLENGDE
GARANTIEVERZEKERING

FORD GARANDEERT JE ZORGELOOS AUTORIJDEN TOT TWEE JAAR NA DE EERSTE KENTEKENREGISTRATIE VAN JE AUTO.

Met Ford Protect kies je voor een garantieverzekering die de garantie verlengt tot drie, vier of vijf jaar en is daarmee de perfecte bescherming tegen onvoorziene reparatiekosten! Daar komt bij dat, wanneer je besluit je Ford te verkopen, Ford Protect overdraagbaar is. Dat kan resulteren in een gunstigere restwaarde en een voordeel voor de volgende eigenaar. De Ford Protect Verlengde Garantieverzekering wordt aangeboden door Allianz Global Assistance en kan worden aangevraagd bij de Ford dealer waar het voertuig is aangeschaft.

Ford Protect For New Vehicles

BESCHERMING OP MAAT

Je bepaalt zelf de duur van je verlengde garantieverzekering: van drie (2+1) tot vijf jaar (2+3) en van 60.000 tot maximaal 200.000 kilometer.

Als je niet direct bij aankoop van de auto over de verlengde garantieverzekering hebt beslist, dan kun je Ford Protect later alsnog aanschaffen, maar niet later dan 12 maanden na de eerste kentekenregistratie van jouw Ford.

Ford Protect varianten en adviesprijzen (PDF 501KB)

UITGEBREIDE DEKKING

Bijna alle reparaties, gedurende de duur van je verlengde garantieverzekering, vallen onder de dekking van Ford Protect. Kosten van het normale onderhoud of voor vervanging van slijtageonderdelen (zoals bijvoorbeeld ruitenwissers, remblokken en banden), vallen niet onder de verlengde garantieverzekering.

Ford Protect Garantieverzekering Algemene Voorwaarden (PDF 581 KB)

Ford Protect Service Plans