HOE KUNNEN WE JE HELPEN?

Home > Onderhoud en Service > Onderhoud > Aanbiedingen > Service weeks
Man with phone on construction site

Wat je ook onderneemt, stilstaan wil je nooit. Daarom biedt Ford je naast betrouwbare bedrijfswagens ook de beste service voor maximale inzetbaarheid en productiviteit. Denk aan kortere wachttijden en ruimere openingstijden, maar ook connected ondersteuning via FordPass Pro en Smart Diagnostics.

Bekijk de services hieronder.

Verbonden met Ford Pass Pro

Of je nu één of vijf bedrijfswagens hebt, met de FordPass Pro app heb je de slimme tools en functies om ze in goede staat, veilig en operationeel te houden.

Download de app

Woman standing near Ford van
Two mechanincs repairing an engine

Express Service

Klaar terwijl je wacht: dat is Ford Express Service. Twee monteurs werken tegelijk aan jouw bedrijfswagen, zodat je binnen no-time weer de weg op bent, zonder extra kosten.

Maak een afspraak

Met zekerheid de weg op

Overal in Nederland en Europa kun je 24/7 rekenen op pechhulp van Ford Assistance. Kunnen we niet ter plekke repareren? Dan helpen we je met een vervangende bedrijfswagen.

Ontdek onze pechhulp

One mechanic approaching other mechanic
Man standing in front of Ford garage

Langere openingstijden

Wij zorgen dat een bezoek aan Ford altijd in jouw planning past. Dankzij onze ruime en flexibele openingstijden kan jij productief blijven. Maak een afspraak via Ford Pass Pro of via de online werkplaatsplanner.

Klik hier

Smart Diagnostics

Doordat jouw bedrijfswagen met ons verbonden is, weten wij al wat er moet gebeuren voordat je de werkplaats bereikt. Zo kunnen we alles goed voorbereiden en de wachttijd verkorten. Zo kan jij weer snel aan de slag!

Lees meer

Man on telephone
Front interior

Accessoires voor jouw bedrijfswagen

Wil je de juiste bescherming van jouw bedrijfswagen? Wij hebben speciale accessoires die het je makkelijk maken om jouw Ford schoon te houden. Bijvoorbeeld speciale stoelhoezen die perfect passen.

Ontdek het assortiment

Top