Home > Onderhound e Service > Support > Instructievideo's > Owner Services
alt

Slimme mobiliteit

Haal alles uit je Ford met onze reeks extra services. Met onze instructievideo’s leggen we je uit hoe je optimaal gebruik kunt maken van alle mogelijkheden die je Ford biedt.

Live Traffic en FordPass Connect

Wil je ontspannen en op tijd op je bestemming komen? Maak dan gebruik van Life Traffic en FordPass Connect.

Verbinding op afstand

FordPass Connect is nóg krachtiger als je deze via de FordPass-app met je smartphone verbindt. Dan profiteer je van handige innovatieve functies zoals openen en sluiten op afstand.

Maak een wifi-hotspot van jouw Ford

Wil je online blijven in de auto? Met de ingebouwde wifi-hotspot verbind je tot tien apparaten probleemloos.

Activeer het FordPass modem

Je communiceert het best met je Ford met het nieuwe FordPass Connect modem en de FordPass-app.

Voeg een Ford-dealer toe

Ford-service is binnen handbereik wanneer je een favoriete Ford-dealer instelt. Zo staan alle gegevens op een rij en is contact opnemen heel eenvoudig.

Voeg het VIN nummer toe

Voer het VIN nummer van jouw Ford in en ontdek nog meer voordelen van FordPass.

FordPass App

Jouw sleutel tot slimme mobiliteit.

Ontdek FordPass Download de App