Home > Verwachte modellen > Nieuwe Ford Focus ST

DE NIEUWE FORD FOCUS ST

WORDT IN JUNI VERWACHT

Gebouwd om te presteren

Met een nieuwe krachtige motor, sportieve ST-ophanging en slimme technologie om nog meer verbonden te zijn. De nieuwe Focus ST is er bijna. Hij is speciaal ontworpen om de ultieme Focus-rijervaring te bieden.

De nieuwe blauwe Ford Focus ST -  vooraanzicht

Puur rijgenot

Dit is de Focus zoals je hem nog nooit gezien hebt. De nieuwe Focus ST is nauwkeurig ontworpen om krachtiger en soepeler te zijn. En is nu leuker dan ooit om in te rijden. De 2.3-liter EcoBoost-benzinemotor levert een indrukwekkende koppel van 420 Nm en een vermogen van 280 pk. Genoeg om in zes seconden een snelheid van 0-100 km/u te behalen. Met de nieuwe soepele ophanging voel je je haast een met de weg. Je hebt een uitstekende controle en geniet van een ongeëvenaard rijcomfort.

Slimmere prestaties

Dit is niet alleen de meest krachtige en responsieve Focus ST. Het is ook de slimste. Zodra je achter het stuur kruipt en plaatsneemt in een van de RECARO Performance-stoelen word je omringd door tal van gloednieuwe technologieën die je rit werkelijk onvergetelijk maken. Het FordPass Connect-modem* geeft je real time verkeersupdates**, voertuigmeldingen en maakt het zelfs mogelijk dat je je auto van een afstand vergrendelt en ontgrendelt. Het optionele B&O-geluidssysteem van 675 watt met tien luidsprekers zorgt ervoor dat elke song precies klinkt zoals de artiest het zou willen.

Nieuwe Ford Focus ST interieur
De nieuwe Ford Focus ST in Performance Blue - achteraanzicht

Maximale controle

Voor de allereerste keer is de nieuwe Focus ST uitgerust met een elektronisch gelimiteerd slipdifferentieel. Deze geavanceerde technologie is ontworpen om de tractie te maximaliseren en betere prestaties en stabiliteit te leveren. Het systeem analyseert voortdurend je snelheid, de manier waarop je bochten neemt en de omstandigheden op de weg. Het zorgt vervolgens automatisch voor koppel als je die nodig hebt. Zo krijgt het wiel met de meeste tractie ook het meeste vermogen, zodat je over controle en vermogen beschikt wanneer je van rijbaan verandert, op moeilijk berijdbare wegen rijdt of in bochten versnelt.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> scores
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  ROUTEBESCHRIJVING

  DEALERGEGEVENS

Top