GROTE FLEETS

ALTIJD ONDERWEG

Wij verzorgen enkele van de grootste, meest betrouwbare wagenparken in Europa.

Met Ford Fleet Management vind je de voertuig-, conversie- en financieringsopties om je wagenpark samen te stellen tegen een prijs die bij je organisatie past. En met ons uitgebreide Ford-netwerk beschik je altijd over de ondersteuning die je nodig hebt, hoe groot je wagenpark ook is.

WELK MODEL KIES JIJ?

Man typing on a computer

FINANCIERINGEN VOOR FLEETS

Een korte of lange looptijd, wel of geen aanbetaling, financieren of leasen met volledige ontzorging. Ontdek onze verschillende oplossingen voor het financieren van jouw Ford wagenpark.

 

Lees verder

FORD PRO™ TELEMATICS

Ford Pro™ Telematics is een webgebaseerde productiviteitstool die is ontworpen om wagenparkbeheerders te helpen hun bedrijf te optimaliseren.

Voor wagenparken van vijf of meer bedrijfsvoertuigen met FordPass Connect kun je met de webinterface in real-time de prestaties, locatie, het gebruik en de status ervan volgen. Neem vandaag nog contact op met het team voor meer informatie over lopende Telematics aanbiedingen.

 

Ontdek Telematics

Man looking at a computer screen
Ford Transit

FORD FLEET MANAGEMENT

Ford Fleet Management biedt fleet management diensten op maat om de uptime te maximaliseren, de onderhoudskosten te verlagen en de algehele wagenparkefficiëntie te verhogen.

Met behulp van Ford Telematics kunnen we de staat van het voertuig in realtime controleren, proactief onderhoud en reparaties voorstellen en deze plannen wanneer het je chauffeurs en je bedrijf het beste uitkomt.

 

Meer over Fleet Management