KLEINE FLEETS

WAGENPARK DAT NET ZO HARD WERKT ALS JIJZELF

Als midden- of kleinbedrijf (MKB) is het hebben van geweldige voertuigen waarop je kunt vertrouwen slechts één onderdeel van wat je in beweging houdt.

Met flexibele financieringsoplossingen, tools voor wagenparkbeheer en de ondersteuning van ons uitgebreide Ford-servicenetwerk kunnen wij oplossingen bieden die aan jouw unieke behoeften voldoen.

WELK MODEL KIES JIJ?

The girl looks at the monitor

FINANCIERINGEN VOOR MKB

Een korte of lange looptijd, wel of geen aanbetaling, financieren of leasen met volledige ontzorging. Ontdek onze verschillende oplossingen voor het financieren van jouw Ford wagenpark.

 

Meer over financiering

FORD PRO™ TELEMATICS ESSENTIALS

Voor wagenparken van vijf of meer bedrijfsvoertuigen met FordPass Connect biedt Ford Pro™ Telematics Essentials je eenvoudige, gratis bewaking van u=je wagenpark.

De cloud software toont de status van je verbonden Ford-voertuigen en geeft live waarschuwingen weer wanneer iets aandacht vereist. Zo kun je effectiever plannen en stilstand minimaliseren.

 

Ontdek Telematics Essentials

Man looking at a computer screen
The girl looks at the phone

FORDPASS PRO

De FordPass Pro-app maakt het beheer van kleine wagenparken van maximaal vijf voertuigen eenvoudiger dan ooit.

Voor gebruik met verbonden Ford-voertuigen kun je je smartphone gebruiken om de kilometerstand en het brandstofverbruik bij te houden, de voertuigstatus en de beveiliging te bewaken en nog veel meer.

 

Ontdek FordPass Pro