Hoe kan ik mijn FordPass-oplaadkaart toevoegen en bijwerken in FordPass®*?

Je kan jouw laadpas toevoegen of bijwerken via de FordPass-app.

Belangrijk: Alleen de eigenaar van het abonnement is gemachtigd om informatie op accountniveau op te vragen en/of te wijzigen.

De FordPass-oplaadkaart toevoegen of bijwerken

Selecteer de juiste keuze in de vervolgkeuzelijst op basis van de actie die u wilt uitvoeren:

Een nieuwe RFID-kaart toevoegen aan FordPass

Als u uw FordPass-oplaadkaart moet toevoegen:

1. Open de FordPass-app.
  2. Ga naar het scherm Voertuig.
  3. Selecteer de titel Laden.
  4. Tik op BlueOval Charge Network.
  5. Selecteer FordPass-oplaadkaart.
  6. Voer het nummer van de nieuwe laadpas in.
  7. Tik op Bevestigen.

Na het bevestigen ontvang je een bericht, dat het toevoegen van de pas gelukt is.

Een vervangende RFID-kaart bijwerken in FordPass

Als u een vervangende FordPass-oplaadkaart hebt ontvangen:

1. Open de FordPass-app.
  2. Ga naar het scherm Voertuig.
  3. Selecteer de titel Opladen.
  4. Tik op BlueOval Charge Network.
  5. Selecteer FordPass-oplaadkaart.
  6. Tik op Kaart vervangen.
  7. Voer het nummer van uw nieuwe RFID-kaart in.
  8. Tik op Bevestigen.

Na het bevestigen ontvangt u het bericht geslaagd.

Als u enige problemen ondervindt, neemt u contact op met Assistentie voor verdere ondersteuning.