De verbinding met de FordPass-app is verbroken

Als je een bericht te zien krijgt dat de FordPass-app niet meer reageert, probeer dan het volgende:

1. Controleer op updates van de FordPass-app op je telefoon.
    • Als er updates beschikbaar zijn, kun je die downloaden via  de app store en de app bijwerken.
  2. Controleer de sterkte van je mobiele netwerk of wifi-verbinding.
    • Wifi-verbinding
      • Als wifi is uitgeschakeld, schakel je wifi in en probeer verbinding te maken.
      • Als wifi is ingeschakeld, schakel je wifi uit en probeer  verbinding te maken via mobiele data.
    • Mobiele verbinding
      • Als mobiele data is uitgeschakeld, schakel je mobiele data in en probeer  verbinding te maken.
      • Als mobiele data is ingeschakeld, schakel je mobiele data uit en probeer  verbinding te maken via wifi.
  3. Sluit de app.
    • Android-apparaten
      • Open de Instellingen van je  telefoon
      • Ga omlaag en selecteer Apps (doorgaans te vinden in het deel Apparaat). Ga omlaag en tik op een app.
      • Selecteer FordPass.
      • Tik op de optie Stoppen of Gedwongen stoppen.
      • Tik op OK om de actie te bevestigen.
    • iOS-apparaten zonder Home-knop
      • Veeg omhoog op het scherm en pauzeer even in het midden van het scherm.
      • Veeg naar links of rechts totdat je FordPass.ziet staan
      • Veeg omhoog op de FordPass-app.
    • iOS-apparaten met een Home-knop
      • Dubbelklik op de Home-knop.
      • Veeg naar links of rechts totdat je FordPass ziet staan
      • Veeg omhoog op de FordPass-app.
  4. Log uit in de app en log weer in.
  5. Zet je telefoon 30 - 60 seconden uit.

Als je nog steeds problemen hebt nadat je alle bovenstaande stappen hebt geprobeerd, neem je contact op met een FordPass Guide voor meer hulp.