Problemen met het downloaden van de app

Als je de app niet kunt downloaden naar  je telefoon, zijn dit enkele veel voorkomende redenen:

1. Je apparaat (iPhone, iPad of iPod) heeft niet genoeg vrije opslagruimte voor de update/download.
  2. Verwijder apps die je niet gebruikt en probeer het opnieuw.
  3. Er zijn wellicht problemen met je netwerk-/internetverbinding.
  4. Controleer de sterkte van je mobiele netwerk of wifi-verbinding.
    • Wifi-verbinding
      • Als wifi is uitgeschakeld, schakel je wifi in en probeer verbinding te maken.
      • Als wifi is ingeschakeld, schakel je wifi uit en probeer verbinding te maken via mobiele data.
    • Mobiele verbinding
      • Als mobiele data is uitgeschakeld, schakel je mobiele data in en probeer  verbinding te maken.
      • Als mobiele data is ingeschakeld, schakel je mobiele data uit en probeer verbinding te maken via wifi.
  5. Zet je apparaat 30 - 60 seconden uit.
  6. Zet je apparaat aan.
  7. Probeer de app te downloaden.

Opmerking: Als je de app nog steeds niet kunt downloaden, neem dan contact op met de fabrikant van je apparaat voor de beste assistentie.