Hoe gebruik ik een USB-stick met SYNC?

Muziek afspelen met een USB via SYNC

• Wanneer een apparaat wordt aangesloten op de USB-poort van het voertuig, probeert het systeem de inhoud ervan te lezen en te bepalen of er ondersteunde muziekbestanden op staan.
  • Het systeem indexeert alle ondersteunde muziekbestanden die worden gevonden. Het SYNC-systeem probeert dan spraakcommando's samen te stellen op basis van de geïndexeerde muziekbestanden.
  • Voor een goede werking moet je ervoor zorgen dat de metadata van jouw muziekbestand correct zijn. Zie Metadata SYNC-media voor meer informatie over metadata.
  • Ondersteunde types muziekbestanden zijn: SYNC 1 en 2 - .mp3, .wma, .wav en .aac. SYNC 3 – .mp3, .wma, .wav, .aac, .flac en .ogg.
  • Het afspelen van een USB-apparaat wordt gestart met het spraakcommando "USB" of via het menu/scherm van het SYNC-systeem. Specifieke informatie over het starten van afspelen van een USB, inclusief de beschikbare spraakcommando's, is te vinden in de handleiding.
  • Zie ook SYNC-spraakcommando's voor specifieke informatie over het afspelen van een USB en spraakcommando's.