Wat zijn de verschillen tussen Apple CarPlay en Android Auto?

Apple Carplay

Bel, speel muziek af, verzend en ontvang berichten, krijg volgens de verkeersomstandigheden geoptimaliseerde routebegeleiding en gebruik Siri Eyes Free

Meer informatie kan je hier vinden: https://www.apple.com/nl/ios/ios-16/.

Android Auto*

Gebruik apps en diensten zoals Google-zoekopdrachten, Google Maps en Google Play

Meer informatie kan je hier vinden: https://www.android.com/intl/nl_nl/auto/.

Verbind eenvoudig jouw Apple- of Android-apparaat met SYNC 3 via USB

*Voor beschikbaarheid; raadpleeg de Google Android appstore.