Hoe bestuurdersprofielen beheren

Hoeveel bestuurdersprofielen kan ik hebben voor mijn voertuig?

Met Remote Vehicle Setup kan je één profiel aanmaken vanaf elk slim apparaat. Wanneer je achter het stuur zit, kan je dat profiel toepassen op jouw voertuig en rechtstreeks op het SYNC-scherm drie andere bestuurdersprofielen instellen.

Hoe wijzig ik mijn Profielinstellingen?

Wanneer je jouw profiel toepast in het voertuig, wordt de toegang tot Remote Vehicle Setup beperkt en moet je jouw instellingen rechtstreeks in het voertuig of in de FordPass-app beheren.

Hoe sla ik mijn Profielinstellingen op?

Jouw profiel wordt automatisch opgeslagen wanneer je jouw gegevens invoert. Als je terugkeert naar de Remote Vehicle Setup-app om deze instellingen te wijzigen (voordat je jouw profiel toepast), moet je dit opslaan en verzenden voordat je de app afsluit.

Waarom worden mijn instellingen niet naar mijn voertuig verzonden?

Om jouw instellingen toe te passen in jouw voertuig, moet je de volgende stappen uitvoeren:

• Klik op 'Naar voertuig sturen' op de overzichtspagina van Remote Vehicle Setup
  • Start de motor
  • Parkeer in een gebied met een goede netwerkverbinding
  • Wacht enkele minuten tot jouw gepersonaliseerde welkomst-scherm wordt weergegeven
  • Druk op 'Doorgaan' vanaf het welkomst-scherm
  • Volg de instructies om jouw instellingen toe te passen of te wijzigen
  • Bedien het voertuig niet of ga niet naar een ander scherm totdat jouw profiel volledig is toegepast. Dit kan tot 2 minuten duren. Als je nog steeds problemen hebt, neem dan contact op met jouw dealer voor hulp.