Home > Alle modellen > Compacte auto's

Voor in de stad, op reis, voor buiten, op avontuur of zelfs voor personenvervoer… welke compacte auto je ook zoekt, die van ons zijn wendbaar, eenvoudig te parkeren en geweldig om te rijden.

Elk model in onze range compacte auto's is voorzien van state-of-the-art technologie, van de prijswinnende EcoBoost benzinemotor tot het Ford SYNC handsfree systeem.

Daarbij heeft elke auto z'n eigen designkenmerken en unieke persoonlijkheid.

Deze details kenmerken de perfecte compacte auto

Ford SYNC Steering Wheel controls

Ford SYNC

Altijd je handen aan het stuur houden en toch alles kunnen bedienen? Geef via Ford SYNC spraakopdrachten, en het gebeurt. Zoals bellen en gebeld worden, muziek van een USB of MP3/iPod® afspelen of streamen via Bluetooth®. Zelfs je inkomende sms-berichten worden hardop voorgelezen.

Ford EcoBoost Engine

Ford EcoBoost

Combineer het beste van twee werelden met Ford EcoBoost. Benzinemotoren die directe brandstofinjectie en turbocompressie combineren om je de ideale mix van vermogen en brandstofverbruik te bieden.

Ford Active City Stop

Active City Stop

Wil je aanrijdingen voorkomen bij lage snelheden? Vertrouw dan op Active City Stop dat bij snelheden onder 50 km/u  voortdurend de afstand tussen jou en het voertuig voor je meet. Remt je voorligger onverwacht? Dan remt het systeem automatisch mee.

Ford Ka Plus in Blue parked on a city street

Verrassend veel waar voor je geld

Als uiterst compacte stadsauto is de KA+ verrassend ruim van binnen. Z'n vijf volwaardige stoelen met voldoende hoofd- en beenruimte, geven je zelfs de vrijheid om je lekker uit te strekken. Z'n pittige 1.2 liter motor is bovendien heel zuinig. Al met al geeft de vijfdeurs KA+ je dus meer waar voor je geld dan je zou verwachten.

Veel plezier met de Fiesta

Op een bescheiden maar stijlvolle manier combineert de Ford Fiesta eigentijdse kleuren en afwerking met vooruitstrevende technologie: van het Ford SYNC handsfree systeem dat je entertainment biedt en verbonden houdt, tot onze prijswinnende 1.0 EcoBoost benzine-motor. Waarmee deze auto zowel modieus als zuinig is.

Ford Fiesta on the move
Ford B-Max in Gold parked outside a cafe

Bescheiden auto, enorm comfort

Speciaal ontworpen voor de stad, heeft de Ford B-MAX unieke schuifdeuren die je moeiteloos toegang geven tot het ruime verfijnde interieur.

Naast dit ingenieuze ontwerp, is hij voorzien van tal van slimme technologieën die hem in de stad nog veiliger, makkelijker en zuiniger maken. Dit alles maakt hem de stadsauto bij uitstek.

De Ford EcoSport

Deze compacte SUV is zowel praktisch als stoer. Hij is bescheiden vanbuiten en ruim voorzien vanbinnen. En met zijn Ford SYNC en Ford EcoBoost motor, is hij één van de best verbonden en meest zuinige SUV's die er verkrijgbaar zijn. Dat maakt hem tot een bijzondere nieuwkomer in zijn klasse.

Orange Ford EcoSport 3/4 angle

Ford Small Cars

 

<%-DealerName%>

<% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  ROUTEBESCHRIJVING

  DEALERGEGEVENS

Top