Home > Alle modellen > Compacte auto's

Voor in de stad, op reis, voor buiten, op avontuur of zelfs voor personenvervoer… welke compacte auto je ook zoekt, die van ons zijn wendbaar, eenvoudig te parkeren en geweldig om te rijden.

Elk model in onze range compacte auto's is voorzien van state-of-the-art technologie, van de prijswinnende EcoBoost benzinemotor tot het Ford SYNC handsfree systeem.

Daarbij heeft elke auto z'n eigen designkenmerken en unieke persoonlijkheid.

Deze details kenmerken de perfecte compacte auto

Ford SYNC Steering Wheel controls

Ford SYNC

Altijd je handen aan het stuur houden en toch alles kunnen bedienen? Geef via Ford SYNC spraakopdrachten, en het gebeurt. Zoals bellen en gebeld worden, muziek van een USB of MP3/iPod® afspelen of streamen via Bluetooth®. Zelfs je inkomende sms-berichten worden hardop voorgelezen.

Ford EcoBoost Engine

Ford EcoBoost

Combineer het beste van twee werelden met Ford EcoBoost. Benzinemotoren die directe brandstofinjectie en turbocompressie combineren om je de ideale mix van vermogen en brandstofverbruik te bieden.

Ford Active City Stop

Active City Stop

Wil je aanrijdingen voorkomen bij lage snelheden? Vertrouw dan op Active City Stop dat bij snelheden onder 50 km/u  voortdurend de afstand tussen jou en het voertuig voor je meet. Remt je voorligger onverwacht? Dan remt het systeem automatisch mee.

De Ford Fiesta

De nieuwe Fiesta is herontworpen en opnieuw uitgevonden. Ongeacht of je nu op zoek bent naar iets sportiefs, stijlvols of luxueus – de Fiesta heeft het allemaal. Elk Fiesta-model biedt iets unieks, maar één ding hebben ze allemaal gemeen: het is een kleine auto met geavanceerde technologie. Dat deze kleine auto een scala aan technologie verbergt, is iets waar je al snel achter komt. Zo is de Fiesta uitgerust met SYNC 3 om je leven net dat stukje makkelijker te maken, en is er optioneel B&O voor entertainment onderweg. Ontdek de vijfvoudig winnaar van International Engine of the Year, de 1,0-liter Ford EcoBoost-benzinemotor. Deze motor combineert indrukwekkende prestaties met geldbesparende efficiëntie.

Ford Fiesta St-Line in white standing next to industrial building
Blue Ford EcoSport 3/4 angle

De Ford EcoSport

Deze compacte SUV is zowel praktisch als stoer. Hij is bescheiden vanbuiten en ruim voorzien vanbinnen. En met zijn Ford SYNC en Ford EcoBoost motor, is hij één van de best verbonden en meest zuinige SUV's die er verkrijgbaar zijn. Dat maakt hem tot een bijzondere nieuwkomer in zijn klasse.

Nieuwe Ford Puma

De Ford Puma maakt grote indruk ondanks zijn compacte formaat. Onze nieuwste stadsauto wordt aangedreven door een geavanceerde EcoBoost Hybrid aandrijflijn voor maximale efficiëntie, maar met zo weinig mogelijk uitstoot. De Puma zit boordevol geavanceerde technologieën, waaronder Active Park Assist, zodat parkeren heel makkelijk wordt. Het B&O-geluidssysteem zorgt voor de ultieme luisterervaring en met SYNC 3 blijf je altijd verbonden. Daar bovenop biedt het intelligente ontwerp, de opklapbare vlakke autostoelen en het innovatieve nieuwe MegaBox-compartiment, je een kleine auto met een ongekend grote laadruimte.

Ford Ka Plus in orange driving in country side

Ford compacte modellen

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> scores
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  ROUTEBESCHRIJVING

  DEALERGEGEVENS

Top