Mustang logo 60th anniversary

We vieren 60 jaar Ford Mustang®

Altijd opvallend iconisch

GEPUBLICEERD OP WOENSDAG 17 APRIL 2024

HET ICOON WORDT 60

Dit jaar viert de Ford Mustang® zijn 60e verjaardag. Meer dan 10 miljoen auto's later is de Ford Mustang® een cultureel icoon geworden, met optredens in meer dan 5.000 films.

Doe met ons mee terwijl we 60 jaar Mustang® vieren, inclusief de lancering van verschillende nieuwe edities.

HET NIEUWE PAARD OP STAL

We introduceren nu, met zijn 60e verjaardag, nog meer Ford Mustang® varianten op de weg. Er is een Mustang® voor elke reis, variërend van de 5,8 liter V8-supercar tot de volledig elektrische Mustang Mach-E® Rally, die klaar is voor onverharde wegen.

Mustang driving on a well-paved road

MUSTANG® GT NITE PONY

Ga in galop op weg met de Mustang® GT Nite Pony. Uitgevoerd met aluminium velgen in Ebony Black die gepaard gaan met zwarte Pony-badges aan de voorkant en achterkant, zwarte spiegelkappen en een zwart gespoten dakMustang S650 - Shadow Black paint.

MUSTANG MACH-E® RALLY

De volledig elektrische Mustang Mach-E® Rally neemt Mustang naar waar hij nog nooit is geweest – naar het onverharde. De snelst accelererende Mustang Mach-E® tot nu toe, een opvallende achterspoiler, unieke carrosseriestyling en afgewerkt met duurzame, glanzend witte 19-inch lichtmetalen velgen en een verbeterd vermogen van 487 pk met een elektrisch rijbereik van maximaal 510 kmMustang Mach-E Rally WLTP. Hij is gebouwd om op het asfalt te cruisen en in de modder te spelen, en is in beperkte aantallen verkrijgbaar in heel Europa.

 

Houd mij op de hoogte

Mustang Rally on a dirt road

MUSTANG® GTD

De inschrijvingen zijn nu geopend voor de Ford Mustang® GTD. Onze straatlegale, circuitklare supercar heeft een superieure 5,2 liter V8-motor die meer dan 800 pk levert. Hij is voorzien van een op rally geïnspireerde ophanging, dynamische aerodynamische achterspoiler en een gewichtsverdeling van bijna 50/50 voor uitzonderlijke rijeigenschappen en prestaties. De kracht van een superauto, de ziel van een Mustang®.

 

Ontdek de GTD

Mustang Logo on a floor mat

NEEM PLAATS IN DE GLOBAL GALOP

Volg onze viering van deze wereldwijde bestseller met de Mustang® Global Gallop. We vieren zestig jaar iconisch Mustang®-erfgoed en richten ons tegelijkertijd op de toekomst van het icoon, waarbij we de volgende generatie Mustang®-klanten in de schijnwerpers zetten.

Lees meer 

ONTDEK FORD