Smart Camper aanraakscherm

De nieuwe touchscreen bedieningsmodule op de Transit Custom Nugget bevindt zich boven de kleerkast.

Kenmerken en functies

Verwarming

Dit biedt de gebruiker een + of - knop om de temperatuur te kiezen waarop het verwarmingssysteem van de camper is ingesteld. Verwarmingsschema's kunnen ook worden ingesteld.

Water

Dit geeft de beschikbare niveaus voor vers en grijs water weer. Het watersysteem wordt automatisch uitgeschakeld wanneer het verswaterpeil 0% bereikt om de waterpomp en de boiler te beschermen;

Stroom

Wanneer de Smart Fuse Box het opladen detecteert, wordt het bliksemschichtpictogram weergegeven. De kleur van het pictogram en de weergegeven stroombalk bepalen de laadstatus.

Lichten

Dit biedt de gebruiker een tuimelschakelaar (AAN/UIT) om de gewenste lichtfunctie te selecteren;

Hellingsmeter

De hellingsmeterfunctie geeft de helling en gier van het voertuig weer ter ondersteuning tijdens het nivelleren.

Koele doos

Keuze uit 5 verschillende vermogensstanden;

Stand-by

Dit wordt automatisch toegepast nadat het Camper Touchscreen een periode van 2 minuten of langer heeft gehad zonder gebruikersinvoer van zowel het Camper Touchscreen-systeem als de mobiele applicatie.

Navigatiebalk

Het is mogelijk om de volgende weergaven weer te geven op de navigatiebalk:

Menu aan/uit-knop

Biedt 3 opties voor het systeem: Display uit, Uit en Terug.

Instellingen

Hosttaal, Datum en tijd en Reset-opties voor de gebruiker.

Widgets

Widgets zijn een uitbreiding of aanvulling op de functionaliteit op de startpagina van het Camper Touchscreen systeem. Hier kunnen gebruikers meer informatie of toegang krijgen tot instellingen die niet op de startpagina staan, bijvoorbeeld verlichting, verwarming en koelbox.

Mobiele app voor camperbediening

De bijbehorende mobiele app kan worden gebruikt om touchscreenfuncties buiten het voertuig weer te geven en te bedienen. Een Bluetooth-verbinding is vereist om de Camper Control-applicatie te laten werken.