Waar kan ik mijn FordPass®*-ritten in mijn Ford-voertuig zien?

Ritten die in FordPass zijn opgeslagen of onlangs zijn bijgewerkt, kunnen via de onderstaande stappen worden bekeken op het SYNC®-navigatiescherm van jouw voertuig.

Belangrijk: Om de ritfuncties te gebruiken, moeten de Instellingen voor klantconnectiviteit zijn ingeschakeld voor het volgende:

• Voertuiggegevens delen
  • Voertuiglocatie delen
  • Rijgegevens delen
  • Analytische voertuiggegevens delen
  • Connected Navigatie
  • FordPass Power My Trip

Ritten in het voertuig bekijken

Selecteer een van de onderstaande opties voor meer stappen.

Opgeslagen ritten

Om opgeslagen ritten te bekijken op jouw SYNC-scherm:

1. Stap veilig in het voertuig.
  2. Zorg ervoor dat jouw voertuig aan staat, met draaiende motor, in de parkeerstand (P) staat en zich in een goed geventileerde ruimte bevindt.
  3. Selecteer Navigatie op het SYNC-scherm.
  4. Tik op de knop Waar naartoe?
  5. Zoek naar FordPass-ritten of scrol omlaag en selecteer Mijn Ritten in het vervolgkeuzemenu.

De lijsten met ritten worden nu weergegeven en je kan een rit selecteren met de volgende opties:

• Navigatie starten
  • Handmatig jouw bestemming bewerken
  • Onderweg bestemmingen toevoegen of verwijderen

Bijgewerkte ritten

Ritten die in FordPass zijn bijgewerkt bekijken op jouw SYNC-scherm:

1. Stap veilig in het voertuig.
  2. Zorg ervoor dat jouw voertuig aan staat, met draaiende motor, in de parkeerstand (P) staat en zich in een goed geventileerde ruimte bevindt.
  3. Selecteer Navigatie op het SYNC-scherm.
  4. Tik op Rit bijwerken.

Wanneer FordPass en de SYNC-console van jouw voertuig zijn verbonden, wordt er een pop-up op het scherm weergegeven. Je kan dan:

• Tikken op Rit bekijken om te worden doorgestuurd naar het navigatiescherm, waar jouw nieuwe rit wordt geladen.
  • Tikken op Negeren om jouw verzoek te annuleren.

Als je problemen ondervindt, neem dan contact op met Assistentie via de opties Account > Help in FordPass.

Aanvullende informatie

Hoe gebruik ik de functie Power My Trip?
Hoe kan ik favoriete ritten instellen?