Hoe kan ik de BlueOval™ Charge Network-service annuleren?

Om BlueOval Charge Network te annuleren:

1. Open de FordPass®*-app.
  2. Tik op Account in de rechterbovenhoek.
  3. Klik op Connected Services
  4. Selecteer jouw elektrische voertuig in de Garage.
  5. Klik op Beheren voor toegang tot jouw BOCN-account.
  6. Scrol helemaal naar onderen op het scherm en selecteer Service annuleren
  7. Bevestig het annuleren

Opmerkingen:

• Je ontvangt een e-mail ter bevestiging van het Verzoek om annuleren.
  • Alleen de eigenaar van het abonnement kan de oplaadservice annuleren.

*FordPass is compatibel met bepaalde smartphoneplatformen en is beschikbaar via gratis download. Er kunnen berichten- en datatarieven van toepassing zijn.