Hoe neem ik contact op met Ford Assistentie?

Je kan met Assistentie chatten of bellen via de FordPass®*-app voor ondersteuning. FordPass Assistentie is beschikbaarvan :Maandag – zaterdag 10.00 uur- 21 uur (gesloten op zondag).

Via de FordPass-app

1. Log in bij de FordPass-app.
  2. Ga naar het scherm Account.
  3. Selecteer Help.
  4. Tik op één van de volgende knoppen:
    • Chatten
    • Bellen

De lijn voor ondersteuning bellen:

Als je geen toegang hebt tot de FordPass-app, bel dan naar +31 205044784 voor ondersteuning.

Meer informatie over FordPass

Ga voor meer gedetailleerde informatie over kenmerken en functies van FordPass naar onze pagina voor ondersteuning bij FordPass en ga naar het gewenste onderwerp.

Handige FordPass-categorieën voor ondersteuning

Aanvullende informatie

Hoe maak ik een FordPass-account aan?
Welke apparaten zijn compatibel met FordPass?

*FordPass-app is compatibel met selecte smartphoneplatformen en is beschikbaar via download.Er kunnen datatarieven van toepassing zijn.