Wat is de FordPass®*-app?

Met de FordPass-app heb je toegang tot voertuiginformatie op jouw smartphone.

Belangrijkste kenmerken

Opmerking: Als je al een Ford-account hebt, kan je inloggen met de gebruikersnaam en het wachtwoord van jouw bestaande Ford-account.

Meer informatie over FordPass

Ga voor meer gedetailleerde informatie over kenmerken en functies van FordPass naar onze pagina voor ondersteuning bij FordPass en blader naar jouw gewenste onderwerp.

Populaire categorieën voor ondersteuning van FordPass

Aanvullende informatie

Hoe maak ik een FordPass-account aan?
Welke apparaten zijn compatibel met FordPass?

*FordPass-app is compatibel met bepaalde smartphoneplatformen en is beschikbaar via download. Er kunnen datatarieven van toepassing zijn.

**Starten/stoppen op afstand is er alleen voor voertuigen met automatische transmissie.