Hoe stel ik meldingen over het oplaadniveau in voor mijn elektrische voertuig van Ford?

Je kan een eenmalige waarschuwing voor het oplaadniveau instellen, wanneer een bepaald oplaadpercentage is bereikt. Gebruik de onderstaande stappen om deze instellingen in FordPass®* te beheren.

Opmerking: Dit is geen standaardfunctie. Zorg ervoor dat je aan de volgende voorwaarden voldoet:

Meldingen over oplaadniveau instellen

1. Open de FordPass-app.
  2. Selecteer het scherm Account.
  3. Tik op Instellingen.
  4. Selecteer Meldingsinstellingen.
  5. Schuif de inschakeloptie voor Laadstatus.
    • "Aan" wordt weergegeven in het blauw, met de schuifbalk naar rechts.
    • "Uit" wordt weergegeven in het grijs, met de schuifbalk naar links.
  6. Selecteer Individuele meldingen beheren
  7. Schuif de inschakelopties voor het volgende:
    • Opladen voltooid
    • Herinnering aansluiten
    • Binnentemperatuur gereed

Als je problemen ondervindt, neem dan contact op met Assistentie via de opties Account > Help in FordPass.

Aanvullende informatie

Hoe verwijder ik mijn logboeken voor accu opladen in FordPass?
Waar kan ik de rijgegevens van mijn elektrisch voertuig bekijken in FordPass?