Hoe autoriseer ik een andere gebruiker in de FordPass®*-app?

Je kunt andere gebruikers toestemming geven om de bediening op afstand functies voor je voertuig te gebruiken. Wanneer een extra gebruiker een verzoek indient, ontvang je een bericht in het Berichtencentrum.

Belangrijk: Verleen geen toegang aan aanvragers als het volgende van toepassing is:

• Je herkent de persoon die om toegang vraagt ​​niet.
  • Je hebt niemand uitgenodigd om toegang aan te vragen.
  • Je vindt dat het verzoek verdacht is.

Opmerking: We raden je aan contact op te nemen met Ford over verdachte voertuigverzoeken om jou en je voertuig te beschermen.

Een andere FordPass-gebruiker toestemming geven

Selecteer de vervolgkeuzelijst met je FordPass-app versie voor meer informatie over hoe je een verzoek om toegang tot een voertuig kunt goedkeuren.

FordPass App 5.X versie

Verbinding met jouw voertuig goedkeuren:

1. Log in bij de FordPass-app.
  2. Ga naar het startscherm van het voertuig.
  3. Tik op de kaart Toegangsverzoeken onder de bediening op afstand opdrachten.

Opmerking: Als je deze kaart eerder hebt afgewezen, ga je verder met stap 4.

4. Scroll naar beneden en selecteer Instellingen.
  5. Tik op Voertuigtoegang.
  6. Selecteer Toegangsverzoeken.
    • Een verzoek goedkeuren:
      1. Tik op Accepteren.
      2. Selecteer Accepteren in het pop-upbericht om de goedkeuring te bevestigen.
    • Een verzoek weigeren:
      1. Tik op de X.
      2. Selecteer Weigeren in het pop-upbericht om de weigering te bevestigen.

Als je problemen ondervindt, neem dan contact met ons op via Account > Help in je FordPass-app.

FordPass App 4.X versie

Toegang tot voertuigactivatie goedkeuren:

1. Log in bij de FordPass-app.
  2. Ga naar het Account-scherm.
  3. Scroll naar beneden en selecteer de tegel Berichtencentrum.
  4. Lokaliseer en selecteer het bericht Verzoek toegang voertuig
  5. Kies van de volgende opties:
    • Tik op Ja om de gebruiker toegang tot opdrachten te verlenen. FordPass vereist dat je jouw gebruikersnaam en wachtwoord invoert om het toegangsverzoek te verifiëren.
    • Tik op Nee om het verzoek af te wijzen. De geweigerde gebruiker kan na het eerste verzoek nog vier keer een verzoek indienen. Als het verzoek voor alle vijf de verzoeken wordt afgewezen, ontvangen zij het bericht Verzoek geblokkeerd.
  6. Tik op Volgende om het verzoek te voltooien.

Als je problemen ondervindt, neem dan contact met ons op via Account > Help in je FordPass-app.

Aanvullende informatie

Hoe maak ik verbinding met mijn FordPass Connect-modem?
Hoe vraag ik voertuigtoegang aan in FordPass?
Waarom wordt de activeringsstatus van mijn FordPass-modem weergegeven als In behandeling?