Hoe kan ik het datagebruik van de wifi-hotspot van mijn Ford bekijken?

Je kan jouw resterende percentage data bekijken in de FordPass®*-app of op het SYNC® 4 of SYNC 4A-scherm in jouw voertuig.

Het internetgebruik bekijken

Selecteer jouw weergave in de onderstaande opties voor de volgende stappen:

Via de FordPass-app

Het datagebruik van jouw wifi-hotspot bekijken in de FordPass-app:

1. Zorg dat je een voertuig hebt toegevoegd aan jouw account.
  2. Bevestig dat jouw FordPass Connect-modem is geactiveerd
  3. Open de FordPass-app.
  4. Tik op het scherm Voertuig.
  5. Selecteer Functies en instellingen.
  6. Tik op Wifi-hotspot.

FordPass geeft het volgende weer:

• Jouw type dataplan.
  • Datagebruik bij benadering.
  • De vervaldatum van jouw data.

Opmerkingen:

• Als je "Mijn account beheren" selecteert, word je doorgestuurd naar de .
  • Als je "Draadloze instellingen" selecteert, kan je het wifi-wachtwoord en -naam bewerken.

Als je problemen ondervindt, neem dan contact op met Assistentie via de opties Account > Help in FordPass.

Via het SYNC 4 of SYNC 4A-scherm

Het datagebruik van jouw wifi-hotspot bekijken op het SYNC-scherm:

1. Zorg ervoor dat je in het voertuig zit, dat het voertuig aan blijft, met draaiende motor, in de Parkeerstand (P) en zich in een goed geventileerde ruimte bevindt.
  2. Selecteer het pictogram Start.
  3. Tik op Wi-Fi Hotspot.
  4. Selecteer Datagebruik.

Het deel "Datagebruik" op SYNC 4 of SYNC 4A geeft het volgende weer:

• Jouw type dataplan.
  • Datagebruik bij benadering.
  • De vervaldatum van de data.
  • De knop Vernieuwen om alle wifi-informatie opnieuw te laden.
  • Waarschuwingen bij lage resterende data bij 75%, 90% en 100% gebruik.

Als je problemen ondervindt, neem dan contact op met het Customer Relations Centre voor aanvullende ondersteuning.

Aanvullende informatie

Wat is de FordPass-functie wifi in voertuig?
Hoe schakel ik mijn Wi-Fi Hotspot-verbinding in?
Hoe stel ik mijn data-abonnement voor de Wi-Fi Hotspot in?
Welke voertuigen zijn uitgerust met de functie wifi-hotspot?

*FordPass-app is compatibel met selecte smartphoneplatformen en is beschikbaar via download.Er kunnen datatarieven van toepassing zijn.