Hoe werkt SYNC-autoplay?

Jouw voertuig kan de AutoPlay-functie hebbenwaarmee muziek automatisch afgespeeld kan worden vanaf elk multimedia-apparaat dat via USB is aangesloten.

Wanneer automatisch afspelen is ingeschakeldschakelt het systeem automatisch over naar de multimediabron wanneer deze wordt aangeslotenOmdat de aanmaak van een volledige index van jouw muziek enige tijd in beslag neemtbegint de AutoPlay-functie nummers van jouw apparaat af te spelen zodat je kunt genieten van jouw eigen muziek.

Om automatisch afspelen uit te schakelen vanaf het startscherm via het touchscreen, ga je naar "InstellingenMediaspeler en AutoPlay" en selecteer je "Uitschakelen". Volg dezelfde stappen en selecteer "Inschakelenom AutoPlay weer in te schakelen.