Hoe maak ik verbinding met Wi-Fi met SYNC 2?

Er zijn drie unieke manieren om een signaal te verkrijgen om een beveiligd draadloos netwerk te creëren:

USB mobiele breedband

1. Activeer een apparaat dat compatibel is met mobiele breedband op een pc en verifieer dat het werkt voordat je het verbindt met Ford SYNC 2
  2. Sluit het USB-apparaat dat compatibel is met breedband aan op de mediahub van het voertuig.
  3. Verbind de pc of ander mobiel apparaat met het Gateway Access Point via de Beveiligingssleutel die is ingesteld
  4. Open een browser wanneer je verbonden bent met Ford SYNC 2

Telefoon koppelen via Bluetooth

PAN (Personal Area Networking) moet Aan staan in het voertuig en de telefoon die wordt gebruikt moet ermee zijn uitgerust, evenals een geschikt dataplan ter ondersteuning.

1. Raak de hoek met Telefoon op het aanraakscherm aan
  2. Raak Instellingen/Internetverbinding aan/Raak PAN aan
  3. Zoek de netwerkinstellingen op de telefoon
  4. Stel de optie koppelen met internet in

Statische wifi-verbinding

1. Raak Instellingen/Draadloos en Internet/Draadloze instellingen/Zoeken aan voor Draadloze netwerken
  2. Er wordt een lijst van beschikbare netwerken binnen het bereik weergegeven op het scherm
  3. Taak het netwerk en vervolgens Verbinden aan
  4. Verbind het mobiele apparaat met het geselecteerde netwerk via een Beveiligingssleutel
  5. Wanneer je verbonden bent, kunnen andere computers of mobiele apparaten verbinding maken met het internet via het beveiligde netwerk

Wifi instellen via het aanraakscherm

Er kan een beveiligd draadloos netwerk met een wachtwoord worden aangemaakt in het voertuig, zodat passagiers kunnen surfen op het internet.

1. Raak Instellingen/Draadloos internet/Draadloze instellingen aan
  2. Zorg dat Wifi-netwerk (client) is ingesteld op AAN
  3. Stel Gateway (Access Point) modus in op Aan
  4. Raak Gateway (Access Point) Instellingen/Beveiligingssleutel aan
  5. Het standaard wachtwoord kan worden gewijzigd via het toetsenbord op het scherm
  6. Voer de Beveiligingssleutel in en raak Enter aan
  7. Raak Toepassen aan op het scherm Gateway (Access Point) Instellingen