Hoe kan ik instructies en het volume van routegeleiding wijzigen?

SYNC 3

Opmerking: Het volume voor navigatie kan alleen worden geregeld terwijl Navigatie wordt gebruikt.

Gesproken instructies voor navigatie inschakelen

1. Druk op Instellingen.
  2. Selecteer Navigatie.
  3. Druk op Navigatie-eigenschappen
  4. Zorg dat Instructies voor routegeleiding is ingesteld op Spraak en signaaltonen.

Volume van instructies voor navigatie regelen

1. Wacht totdat de stem voor navigatie begint te spreken.
  2. Voordat de stem klaar is met het geven van instructies, past je het volume aan via een van de volgende opties:
    • Via de volumeregeling op jouw stuurwiel (Vol+ of Vol--)
    • Draaien aan de volumeknop voor audio op de middenconsole

Opmerkingen:

• De SYNC-stem waarmee je communiceert bij het bedienen van de klimaatregeling, telefoon, entertainment en media-apparaten, kan afzonderlijk aangepast worden van de stem van het Navigatiesysteem die stapsgewijze routegeleiding biedt.
  • Instructies kunnen variëren. Raadpleeg jouw handleiding voor specifieke informatie over jouw voertuig.

SYNC met volgende generatie navigatie

Opmerking: Het volume voor navigatie kan alleen worden geregeld terwijl Navigatie wordt gebruikt.

Instructies voor navigatie inschakelen

1. Druk op de knop NAV.
  2. Selecteer het tabblad Navigatie-eigenschappen links.
  3. Zet de instellingen voor Instructies voor routegeleiding in op Spraak.

Volume van instructies voor navigatie regelen

1. Druk op de knop MENU.
  2. Selecteer het tabblad Instellingen voor feedback links.
  3. Zet de instelling voor Spraakvolume op het gewenste niveau.

SYNC met Nav "P"

Opmerking: Het volume voor navigatie kan alleen worden geregeld terwijl Navigatie wordt gebruikt.

1. Druk op de knop MENU.
  2. Selecteer FEEDBACK op de bovenste rij van het displayscherm.
  3. Zet de optie ROUTEGELEIDING VOOR NAVIGATIE op AAN en pas vervolgens de keuze SPRAAKVOLUME naar wens aan.
    Opmerking: Als je TEST selecteert, wordt een geluid afgespeeld op het huidige volumeniveau.