Hoe wijzig ik persoonlijke gegevens in het Ford Account?

Je kunt jouw persoonlijke gegevens op elk moment wijzigen in je Ford-account. Log in bij je Ford-account.

Selecteer de tegel Accountinstellingen onder jouw profiel.

Hier kun je het volgende bijwerken...

• E-mailadres
  • Thuisadres
  • Telefoonnummers
  • Wachtwoord
  • Gewenste maateenheden (bijvoorbeeld mijlen of kilometers)

Je kunt ook jouw voorkeuren voor marketing wijzigen. Selecteer de tegel Opties voor marketing onder jouw profiel.

Opmerking: Als je de FordPass*-app hebt, worden alle wijzigingen van persoonlijke gegevens die je hier uitvoert, weerspiegeld in de app. Wijzigingen die je in de app maakt, worden ook weerspiegeld in je Ford-account.

DISCLAIMERS:

*FordPass-app is compatibel met bepaalde smartphoneplatformen en is beschikbaar via download. Er kunnen berichten- en datatarieven van toepassing zijn.