Home > Handige links > Ik wil > Aanbiedingen > Ford Operational Lease aanbiedingen
Volledig zorgeloos zakelijk rijden met Ford Operational Lease*

Volledig zorgeloos zakelijk rijden met Ford Operational Lease*

Tijdelijk met gratis lederen bekleding

Contact dealer

*Aanbiedingen zijn geldig t/m 31 december 2021 en zijn gebaseerd op 60 maanden/20.000km per jaar (personenauto's) of 72 maanden/20.000km per jaar (bedrijfswagens)

Ford Transit en Ford Transit Custom Full Operational Lease

Jouw Ford zakelijk leasen?

Wil je een nieuwe Ford zakelijk rijden voor een vast bedrag per maand? Dan is Ford Operational Lease iets voor jou! Ford Operational Lease is het meest complete zakelijke product van Ford Lease. Verzekeringen, onderhoud en afschrijving zijn al inbegrepen in het maandbedrag. Je hoeft alleen nog maar te tanken of te laden! Aanbiedingen zijn geldig t/m 31 december 2021Aanbiedingen.

Ford Puma

PUMA

Met Ford Operational Lease
Vanaf €369,- per maand

Contact Dealer

Proefrit boeken

Ford Puma

KUGA PHEV

Met Ford Operational Lease
Vanaf €475,- per maand

Contact Dealer

Proefrit boeken

Ford Kuga

TRANSIT CUSTOM

Met Ford Operational Lease
Vanaf €359,- per maand

Contact Dealer

Meer weten

Ford Kuga

TRANSIT

Met Ford Operational Lease
Vanaf €369,- per maand

Contact Dealer

Meer weten

Tijdelijk met Gratis eco-lederen bekleding van Alba Automotive

Tijdelijk nog meer voordeel en gratis eco-leather

Ford Operational Lease is al het meest complete zakelijke leaseproduct met scherpe tarieven en de beste voorwaarden, maar is nu nog completer. Als zakelijke Ford-rijder profiteer je nu tijdelijk van nog meer voordeel op onze zakelijke modellen Puma, Kuga, Transit Custom en Transit. Bovendien ontvang je bij aanschaf via Ford Operational Lease nu een eco-leather pakket van Alba Automotive geheel gratis. Alba eco-leather heeft de kwaliteit, look en feel van echt leder en is daarnaast licht-, kras- en scheurbestendig, slijtvast, ademend, vochtregulerend en zuur- en alkaliresistent.

Hoe werkt het?

Wil je zorgeloos zakelijk rijden voor een vast maandbedrag? Kies dan voor Ford Operational Lease van Ford Lease. Met Ford Operational Lease betaal je een vast bedrag per maand voor jouw nieuwe Ford. Het maandbedrag is gebaseerd op de door jou samengestelde auto, de gewenste looptijd en het aantal kilometers per jaar. In dit maandbedrag zijn onderhoud, afschrijvingen, verzekeringen en pechhulp al opgenomen. Zo kan je zonder zorgen de weg op en kan je blijven doen waar je goed in bent: ondernemen. Informeer bij jouw dealer naar de mogelijkheden van Ford Operational Lease

blue puma

Waarom Ford Lease?

Bij Ford Lease profiteer je van one-stop-shopping. Wij kunnen als geen ander scherpe leasetarieven, hoogwaardige service en andere voordelen voor jou en je auto bieden. Ford Lease werkt namelijk uitsluitend samen met officiële Ford dealers en je kunt bij hen voor alles terecht; van vragen tot hulp bij samenstellen, van bestellen tot levering van je nieuwe Ford. En natuurlijk ook voor alle onderhoud en reparaties. Zo heb je alles onder één dak, wel zo handig.

Top