DE NIEUWE FORD FOCUS ST

PERSONALISEER JOUW FOCUS ST 

 

Getoond model is een Focus ST

Ford Focus ST exterior view
Blue Ford Focus ST in motion cornering left

PERSONALISEER JE ERVARING

De Focus ST biedt de ultieme Focus-rijervaring. Met de instelbare rijmodi, waaronder Normal, Slippery, Sport en TrackTooltip, kun je de Focus naadloos veranderen van een verfijnde toerwagen in een opwindende prestatie-auto. Het nauwkeurig afgestemde chassis is gecombineerd met Actieve dempingTooltip (Continuously Controlled Damping, CCD), zodat de instellingen van de ophanging continu worden aanpast om een uitstekende rijkwaliteit en rijdynamiek te garanderen, ongeacht de omstandigheden. Dit is een Focus die gebouwd is voor de weg, maar geboren is voor het circuit.

Rijervaring

VERMOGEN EN VERFIJNING KOMEN SAMEN

De Focus ST is gemaakt om op te vallen. En het ontwerp van het interieur sluit daarop aan. RECARO-autostoelen met het kenmerkende ST-merklogo worden aangevuld met een sportstuur met vlakke onderkant. Een aluminium versnellingspook en lichtmetalen pedalen maken de look helemaal af. Met Ford SYNC 3 kun je alles regelen, van airco- en audio-instellingen tot mobiele telefoons en satellietnavigatie – allemaal via een intuïtief 8-inch kleurentouchscreen of aan de hand van eenvoudige spraakopdrachten. Met het B&O-geluidssysteem kun je naar je favoriete muziek luisteren zoals het hoort.

Comfort en gemak

Ford Focus ST interior view
Blue Ford Focus ST rear view on road

GEBOUWD OM TE PRESTEREN

Dit is de krachtigste, meest responsieve en leukste Focus ST die ooit is gemaakt. De nieuwe Focus ST levert 280 pk en een koppel van 420 Nm en kan in minder dan zes seconden vanuit stilstand een snelheid van 100 km/u bereiken. De hot hatch is nauwkeurig ontworpen om van het rijden een genot te maken, of je nu op wegen binnen de bebouwde kom of op het circuit zit. En voor het eerst zorgt een elektronisch gelimiteerd slipdifferentieel voor een optimale controle, zodat je elke hoek kunt voelen.

Vermogen en efficiëntie

SLIMME VEILIGHEIDSTECHNOLOGIE

De nieuwe Focus ST is voorzien van allerlei technologische snufjes om jezelf, je passagiers en andere weggebruikers te beschermen. Electronic Stability Control houdt je positie voortdurend in de gaten. Als het systeem tractieverlies waarneemt, kan het automatisch individuele remmen bedienen, zodat je wegligging stabiel blijft. Grotere remonderdelen zorgen voor betere remprestaties. Ook word je dankzij Pre-Collision Assist met Pedestrian Detection gewaarschuwd voor potentiële obstakels op de weg. Als dat nodig is, worden zelfs de remmen ingeschakeld.

Veiligheid en beveiliging

Ford Focus ST showing pre-collision assist radar lines
Ford Promotions

BEKIJK ONZE LAATSTE AANBIEDINGEN

Lees meer

Klik op onderstaande links voor meer informatie