Home > Verwachte modellen > Nieuwe Ford Tourneo Custom Plug-In Hybrid

NIEUWE FORD TOURNEO CUSTOM PLUG-IN HYBRID

Ontworpen voor efficiëntie. Gemaakt voor comfort.

Hij is ontworpen om passagiers efficiënter dan ooit te vervoeren. De slimme, hybride technologie helpt om de uitstoot tot een minimum te beperken. Het intelligente ontwerp zorgt voor een verfijnd en elegant interieur waar iedereen van kan genieten.

Nieuwe Ford Tourneo Custom PHEV parked next to modern building
Nieuwe Ford Tourneo Custom Plug-in hybride met EcoBoost motor

Het beste van twee werelden

De Ford Tourneo Custom Plug-In Hybrid heeft twee krachtbronnen om je passagiers efficiënter dan ooit naar hun bestemming te vervoeren. Met een geavanceerde elektrische aandrijflijn kun je korte ritten maken zonder uitstoot. Tijdens langere ritten steekt de veelvuldig bekroonde 1.0 liter EcoBoost-motor een tandje bij, zodat je zo ver kunt gaan als je maar wilt. De technologie biedt je optimale efficiëntie zonder dat de Tourneo aan betrouwbaarheid en flexibiliteit inboet.

Moeiteloos opladen

De Ford Tourneo Custom Plug-In Hybrid kan aan elke netstroombron opgeladen worden. Zodra de auto volledig opgeladen is, kun je meer dan 56 kilometer rijden met uitsluitend elektrische stroom. Dat is voldoende om voor de meeste korte citytrips geen brandstof te gebruiken. Als je bijna zonder stroom zit, vergroot de motor niet alleen het bereik, maar laadt hij de batterij ook op. De Tourneo gebruikt tevens slimme zelfladende technologie, zoals regeneratief remmen, om stroom terug te sturen naar de elektrische motor. Zodra de batterij voldoende opgeladen is, kun je weer uitsluitend op elektrisch vermogen gaan rijden. Zo bespaar je geld en verminder je de vervuiling. 

Nieuwe Plug-In Hybride Ford Tourneo Custom tijdens het opladen
Nieuwe Ford Tourneo Custom Plug-in hybride zitplaatsen achterin

Rijd altijd in business class

De Ford Tourneo Custom Plug-In Hybrid biedt je optimale efficiëntie zonder aan binnenruimte, comfort of flexibiliteit in te boeten. De achterste stoelen kun je op verschillende manieren opstellen om been- of bagageruimte te vergroten. Je kunt zelfs een rijdende vergaderruimte creëren wanneer je passagiers meer ruimte nodig hebben om te praten. Kwaliteitsvolle stoffen zorgen voor uitzonderlijk comfort, waar je ook zit. De zorgvuldige aandacht voor details maakt elke rit bijzonder stijlvol.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> scores
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  ROUTEBESCHRIJVING

  DEALERGEGEVENS

Top