Home > Alle modellen > B-MAX > Technische kenmerken > Comfort en gemak

Comfort en gemak

De B-MAX is uitgerust met  technologie om je te helpen bij vrijwel elk aspect van het rijden.

Ongeëvenaarde toegang tot interieur

De B-MAX heeft een uniek deurontwerp dat scharnierende voorportieren met schuifbare achterportieren combineert, die onafhankelijk van elkaar kunnen worden geopend. Wanneer zowel de voor- als achterportieren zijn geopend, ontstaat er een toegang tot het interieur van maar liefst 1,5 meter breed. Dit levert veel gemak op bij het in- en uitstappen van achterpassagiers, het vastzetten van kinderen in kinderzitjes en het in- en uitladen van boodschappen. De middelste carrosseriestijlen, die een auto gewoonlijk in een voor- en achterkant delen, zijn op een ingenieuze manier in de deuren geïntegreerd.

Een rustigere manier van reizen

Voor een rustigere rit voor jou en jouw passagiers zijn er een aantal maatregelen getroffen, waardoor het geluid en de trillingen van de motor, de weg en de wind tot een minimum zijn beperkt. Zo is er bij het nieuwe instapontwerp bijvoorbeeld gebruik gemaakt van een geavanceerd portierafdichtingssysteem, waardoor er geen sprake is van windruis.

Brown Ford B-MAX in motion in a city
Ford B-MAX man driving and looking in the mirror

Een beter zicht door een hogere zitpositie

Je hebt vanaf de hoger geplaatste bestuurdersstoel in de B-MAX goed zicht op het vooropliggende verkeer. Zo heb je meer zelfvertrouwen achter het stuur, zelfs op de drukste wegen.

Top