Home > Alle modellen > EDGE > Technische kenmerken > Comfort en gemak

Comfort en gemak

De Ford Edge is uitgerust met veel handige functies waardoor jou en jouw passagiers kunnen genieten van een ontspannen en stressvrije reis.

Ervaar meer rust tijdens het rijden

Wil je een einde maken aan hinderlijke bijgeluiden in de auto? Dat doet het proactieve geluidsonderdrukking systeem voor je. Door het creëren van een onhoorbare ‘witte ruis’ worden ongewenste geluiden uitgesloten. En rij jij altijd in alle rust en stilte.

Een handsfree achterklep voor moeiteloos openen en sluiten

Als je jouw handen vol hebt, maar je draagt je KeyFree-afstandsbediening bij je, detecteert de Ford EDGE de afstand tussen jou en je auto. Het enige wat je vervolgens hoeft te doen, is je voet onder de achterbumper bewegen en de achterklap gaat automatisch open of dicht.

Je kunt de achterklep ook bedienen met behulp van jouw sleutel met afstandsbediening, of met behulp van de knoppen in jouw auto. Daarnaast kan je het openen of sluiten van de achterklep op elk moment pauzeren.

A rear view of the Ford displaying white car on a display

Achteruitrijden op zijn simpelst

Je kunt achteruitrijden zonder zorgen over paaltjes, fietsen, lage muurtjes… de automatische achteruitrijcamera laat je precies zien wat er zich achter de auto bevindt. En helpt je met virtuele lijnen op het scherm om makkelijker te parkeren, zelfs in de kleinste plaatsen.

Voldoende ruimte om te bewegen

Dankzij vijf ruime stoelen in twee rijen en een 60/40 deelbare achterbank biedt de cabine meer dan voldoende ruimte aan elke passagier. Daarnaast zijn er tal van opbergruimtes en een enorme achterbak, zodat er voldoende ruimte is voor passagiers, bagage, boodschappen, huisdieren, sportartikelen of een combinatie daarvan.

Edge interior loads of space
The Edge sunroof

Zeg hallo tegen het daglicht

Wil je ook van de buitenlucht genieten tijdens het rijden? Met het elektrisch bedienbare dakluik van het panoramadak kun je met één druk op de knop volop genieten van natuurlijk licht. Terwijl het reflecterende glas je koel houdt en tegen schadelijke uv-straling beschermt.

Top