Home > Alle modellen > NIEUWE EDGE > Technische kenmerken > Comfort en gemak

Gemaakt voor comfort

Onberispelijk vakmanschap en materialen van de hoogste kwaliteit geven een gevoel van prestige zodra je in je nieuwe Edge stapt. Een FordPass Connect-modem zorgt dat je onderweg steeds bereikbaar bent, waardoor het nog nooit zo leuk was om een Ford te hebben. En een op maat gemaakt B&O-audiosysteem met een vermogen van 1000 watt en 12 speakers geeft je het gevoel alsof je in een concertzaal zit.

De sleutel naar een meer verbonden wereld

Voor het eerst is de nieuwe Focus beschikbaar met een FordPass Connect*-modem. Het systeem biedt talloze waardevolle voordelen, inclusief 4G LTE wifi** voor maximaal tien apparaten en real time verkeersinformatie*** die rechtstreeks naar je navigatiesysteem gestuurd wordt. In geval van een ongeluk neemt FordPass Connect via eCall**** zelfs contact op met de alarmcentrale om de locatie van je voertuig door te geven.

Download de FordPass App om toegang te krijgen tot nog meer functies

FordPass Connect wordt nóg krachtiger als deze via de FordPass App met je smartphone verbonden wordt. Als je verbinding hebt gemaakt, kun je verschillende innovatieve nieuwe functies ontgrendelen. Zo kun je bijvoorbeeld je telefoon gebruiken om je voertuig te vinden en het op afstand te vergrendelen en te ontgrendelen. Je kunt het brandstofpeil, de kilometerstand en bandenspanning controleren en voertuigmeldingen op je telefoon ontvangen. Bovendien kun je je auto starten (alleen bij automatische transmissie), zodat je auto ijs- en condensvrij is en klaar is om te vertrekken wanneer jij dat wilt. Je kunt je navigatiesysteem ook van bij je thuis programmeren door een bestemming via je telefoon naar de auto te sturen.

FordPass hand with a mobile phone

Ervaar meer rust tijdens het rijden

Wil je een einde maken aan hinderlijke bijgeluiden in de auto? Dat doet het proactieve geluidsonderdrukking systeem voor je. Door het creëren van een onhoorbare ‘witte ruis’ worden ongewenste geluiden uitgesloten. En rij jij altijd in alle rust en stilte.

Je bent er live bij

Je hoeft geen tickets te bestellen om je favoriete artiesten op hun best te horen. Instappen is genoeg. Want binnen geniet je van het ongelofelijke geluid van B&O-geluidssysteem Dit hoogwaardige 1000-Watt audiosysteem biedt een rijke luisterervaring via een set van 12 speakers, een woofer en een subwoofer. En de akoestiek is volledig afgestemd op het interieur. Dus draai de volumeknop open en geniet van muziek in je eigen concertzaal, jouw Edge.

Ford music
Ford Edge electronic parking brake close up

Slim, handig en ruimtebesparend

De elektrische handrem is een eenvoudige toevoeging met verrassende voordelen. Zo zorgt hij voor meer ruimte in de cabine, is hij makkelijker te gebruiken en hoef je de remmen niet zo vaak te laten onderhouden. Je hoeft enkel maar een knop in de middenconsole in te drukken om de handrem te activeren.

Bedien de achterklep handsfree

Als je je handen vol hebt en jouw Edge jou met de sleutel opmerkt, hoef je alleen nog maar je voet onder de achterbumper te bewegen en de achterklep gaat automatisch open of dicht.

Ford Edge woman opening a back of the car with her leg
Ford Edge detail of an open rooftop

Zeg hallo tegen het daglicht

Wil je ook van de buitenlucht genieten tijdens het rijden? Met het elektrisch bedienbare dakluik van het panoramadak kun je met één druk op de knop volop genieten van natuurlijk licht. Terwijl het reflecterende glas je koel houdt en tegen schadelijke uv-straling beschermt.

Top