Home > Alle modellen > GALAXY > Kenmerken > Comfort en gemak

Comfort en gemak

Comfort, gemak en een onmiskenbare gevoel dat je eersteklas reist. Welkom aan boord van de Galaxy.

Zet zonder druk op de zitting

Met het innovatieve EasyFold-systeem kan je elke zijkant van de tweede rij plat opvouwen met een druk op de knop. Voor de ultieme gemak biedt de EasyFold en Power Raise-functie de druk op de knop om de laden van grotere items te versnellen door de derde rij zitplaatsen te verlagen en te verhogen.

Ga lekkerder zitten

Fris blijven op lange ritten? Dat lukt beter met massagestoelen voor bestuurder en bijrijder. Deze bieden niet alleen extra steun, maar kunnen zonodig ook een massage geven. 

Man opening the boot of the grey Ford Galaxy without hands

Een handsfree achterklep voor moeiteloos openen en sluiten

Als je jouw handen vol heeft en de Galaxy detecteert jouw KeyFree-afstandsbediening, hoeft je alleen nog maar jouw voet onder de achterbumper te bewegen en de achterklep gaat automatisch open of dicht.

Een stuur op maat

Wanneer rij je het lekkerst? Als je ontspannen zit met het stuur op de juiste afstand en in de juiste hoek. Met de verstelbare stuurkolom stel je eenvoudig jouw ideale rijpositie in.

Ford SYNC 2 hand on the touchscreen

Ga handsfree met SYNC 3

Altijd je handen aan het stuur houden en toch alles kunnen bedienen? Geef via Ford SYNC spraakopdrachten, en het gebeurt. Zoals bellen en gebeld worden, muziek van een USB of MP3/iPod® afspelen of streamen via Bluetooth®. Zelfs je inkomende sms-berichten worden hardop voorgelezen.

Ford Galaxy sunroof with clouds in the sky

Zeg hallo tegen het daglicht

Wil je ook van de buitenlucht genieten tijdens het rijden? Met het elektrisch bedienbare dakluik van het panoramadak kun je met één druk op de knop volop genieten van natuurlijk licht. Terwijl het reflecterende glas je koel houdt en tegen schadelijke uv-straling beschermt.

Top