Home > Alle modellen > S-MAX > Technische kenmerken > Comfort en gemak

Comfort en gemak

Ga lekkerder zitten

Fris blijven op lange ritten? Dat lukt beter met massagestoelen voor bestuurder en bijrijder. Deze bieden niet alleen extra steun, maar kunnen zonodig ook een massage geven. 

Zeg hallo tegen het daglicht

Wil je ook van de buitenlucht genieten tijdens het rijden? Met het elektrisch bedienbare dakluik van het panoramadak kun je met één druk op de knop volop genieten van natuurlijk licht. Terwijl het reflecterende glas je koel houdt en tegen schadelijke uv-straling beschermt.

Ford S-MAX sunroof with fluffy clouds in the sky

Een stuur op maat

Wanneer rij je het lekkerst? Als je ontspannen zit met het stuur op de juiste afstand en in de juiste hoek. Met de verstelbare stuurkolom stel je eenvoudig jouw ideale rijpositie in.

Slim stoelsysteem voor ultieme flexibiliteit

Veelzijdige stoelopties bieden ruim plek voor vijf of zeven personen, met neerklapbare stoelen op de tweede en derde rij waardoor de zitplaatsen en opbergruimte op meerdere manieren aangepast kunnen worden. De tweede en derde rij stoelen kunnen bijvoorbeeld met een druk op de knop neergeklapt worden, waarmee onmiddellijk plaats gemaakt wordt voor sportuitrusting of omvangrijke klusmaterialen.

 

FORD S-MAX in red with masses of Interior Storage with snow boards and bags in the back and four free seats

Altijd onder de snelheidslimiet

Je wilt de juiste snelheid aanhouden, zonder steeds op je kilometerteller te hoeven kijken. Daarom houdt de proactieve snelheidsbegrenzer je snelheid in de gaten, zodat jij je op de weg kunt concentreren. Zodra de verkeersbordherkenning-camera de maximum snelheid opmerkt, past het je snelheid automatisch aan.

Ford S-MAX speedometer with a display in detail
Ford KeyFree fob on the handrest

Instappen zonder gedoe

Sleutels zoeken hoeft niet meer als je gaat rijden. Met het Ford KeyFree-systeem kun je de auto vergrendelen en ontgrendelen zonder je sleutel uit je zak of tas te halen. Ideaal voor wanneer je je handen vol hebt.

Start jouw auto met een druk op de knop

Je hoeft jouw sleutel niet te gebruiken. Je hoeft alleen maar op de Ford Power Starter Button te drukken terwijl je de koppeling intrapt (of het rempedaal bij een automaat) en de motor slaat aan.

 

 

Ford Power Starter Button detail
Ford S-MAX Man opening a boot without hands

Een handsfree achterklep voor moeiteloos openen en sluiten

Als je je handen vol hebt en de S-MAX detecteert jouw KeyFree-afstandsbediening, hoef je alleen nog maar je voet onder de achterbumper te bewegen en de achterklap gaat dan automatisch open of dicht.

 

 

Top