Home > Alle modellen > S-MAX > Technische kenmerken > Vermogen en efficiëntie

Vermogen en efficiëntie 

De dagen dat je moest kiezen tussen vermogen en zuinigheid zijn voorbij. Met de S-MAX zorgen ingenieus design en innovatieve techniek en technologieën zoals Auto Start-Stop ervoor dat je van beiden kunt genieten.

Ford EcoBoost engine

Ford EcoBoost: compromisloos vermogen en brandstofzuinigheid

Ford EcoBoost-bezinemotoren gebruiken een combinatie van directe brandstofinjectie en turbocompressie voor uitstekende prestaties en brandstofzuinigheid.

Indrukwekkende dieselmotor

Liever diesel? Een geavanceerde 2.0-liter TDCi met 150 pk is uitgerust met de nieuwste technologieën om meer vermogen, koppel en zuinigheid en tegelijkertijd een lagere uitstoot te leveren. Het verbeterde design biedt tot wel 7% CO2-reductie terwijl het brandstofverbruik verbetert.

 

Ford All-New 2.0L TDCi engine
Ford S-MAX 6-Speed Manual Gearbox detail

De kracht van keuzevrijheid

Bij de S-MAX kan je kiezen uit drie verschillende transmissies. De handgeschakelde 6-versnellingsbak heeft een hoog koppelvermogen en je kunt soepel en nauwkeurig schakelen. De 6-trapsautomaat (benzine) en Powershiftautomatische transmissie (Diesel) leveren een hoog koppel en hebben nauwkeurig afgestelde schakelmomenten voor optimaal vermogen en brandstofverbruik. 

 

 

Ford S-MAX Advanced Multi-Link Rear Suspension

Geavanceerde ophanging voor eersteklas rijgedrag en besturing

Een geavanceerde multi-linkachterwielophanging in combinatie met een verbeterde MacPherson-voorwielophanging levert uitstekende beheersing over de wielen en het rijgedrag en dragen daarmee bij aan de uiterst responsieve besturing van de auto.

 

 

Top