Samenstellen Proefrit Dealer Werkplaatsafspraak Stel je vraag Stel je vraag
Home > Alle modellen > NIEUWE EDGE

De NIEUWE FORD EDGE

Krachtige prestaties, opvallend ontwerp,  geavanceerde technologieën

De nieuwe Ford Edge is de verpersoonlijking van verfijning. Een ultramodern exterieur, gecombineerd met een verfijnd vormgegeven interieur, voor een volledig gevoel van luxe. Geavanceerde technologieën tillen de connectiviteit en het vertrouwen naar een hoger niveau en zijn ontworpen om je rijervaring op elk gebied te verbeteren.

New Ford Edge product film

Verfijning op haar best.

De nieuwe Ford Edge heeft tal van geavanceerde technologieën, die uitsluitend bedoeld zijn om je rijervaring te verbeteren. Denk aan geavanceerde systemen als Adaptive Cruise Control met Stop and Go en Lane Centering. Deze systemen werken naadloos voor je samen en zorgen ervoor dat je van elke rit kunt genieten. Jij kunt je zo focussen op wat belangrijk is in het leven.

Gemaakt voor comfort

Onberispelijk vakmanschap en materialen van de hoogste kwaliteit geven een gevoel van prestige zodra je in je nieuwe Edge stapt. Een FordPass Connect-modem zorgt dat je onderweg steeds bereikbaar bent, waardoor het nog nooit zo leuk was om een Ford te hebben. En een op maat gemaakt B&O-audiosysteem met een vermogen van 1000 watt en 12 speakers geeft je het gevoel alsof je in een concertzaal zit.

Voldoet aan de strengste normen.

De nieuwe Edge is een combinatie van slim ontwerp en nauwgezette aandacht voor details. Nieuwe motoren, waaronder de nauwkeurig ontworpen 4-cilinder, 2.0 L Ford EcoBlue-dieselmotor, wordt gecombineerd met een automatische transmissie met 8 versnellingen en een roterende versnellingskeuzeschakelaar. Het resultaat: een krachtige en efficiënte SUV met een rijdynamiek die zorgt voor ongekend vertrouwen en wegbeheersing.

Geavanceerde veiligheidssystemen

De nieuwe Ford Edge gebruikt verschillende slimme veiligheidssystemen die jou, inzittende passagiers zo veilig mogelijk houden. Sommige technologieën, zoals de airbags helpen om je familie bij een ongeval te beschermen. Andere, zoals Pre-Collision Assist, zijn juist bedoeld om ongelukken te voorkomen. 

Animation of Ford Edge car trailing another car with Pre-Collision assist
Ford Edge foldable back seats

Laat niets achter

Of je nu een welverdiende vakantie neemt, even lekker wilt winkelen of gaat golfen, de nieuwe Ford Edge heeft alle ruimte die je nodig hebt. Op de achterbank hebben zelfs je langste passagiers nog voldoende beenruimte. En de toevoeging van een extra, verwijderbare trekhaak en dakrails vergroten de toch al indrukwekkende bagagecapaciteit van het voertuig. 

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> scores
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  ROUTEBESCHRIJVING

  DEALERGEGEVENS

Top