Home > Alle modellen > FIESTA > Technische kenmerken > Comfort en gemak

Comfort en Gemak

Als slimme technologieën bij je thuis werken zoals het hoort, waarom zouden ze dat dan ook niet in jouw auto doen? Dat is precies waarom de Ford Fiesta is uitgevoerd met SYNC 3 om jouw leven makkelijker te maken, met B&O om reizen leuker te maken en met een panoramadak dat open kan om elke rit plezieriger te maken. Ben je er klaar voor om dit alles – en nog veel meer – te ontdekken? Stap in en ervaar alle comfort en gemakken die je je maar kan wensen.

Slimme techniek die je met jouw stem bedient

Met het Ford SYNC 3 bedien je jouw telefoon, muziek en navigatie eenvoudig met je stem. SYNC 3 is verbonden met Apple CarPlay en Android Auto met AppLink. Dit betekent dat je ook toegang hebt tot uw favoriete smartphone-apps, zoals Spotify. Daarnaast helpt Live Traffic je om files te vermijden. Als je zegt ‘Ik heb trek’, verschijnt er een lijst met restaurants in de buurt. En de Michelingids helpt je bij het zoeken en reserveren van een restaurant.
Je kunt SYNC 3 natuurlijk ook gewoon bedienen via het 8 inch Touch&Swipe screen.

De sleutel naar een meer verbonden wereld

Voor het eerst is de nieuwe Focus beschikbaar met een FordPass ConnectFordPass Connect -modem. Het systeem biedt talloze waardevolle voordelen, inclusief 4G LTE wifiWi-Fi Hotspot voor maximaal tien apparaten en real time verkeersinformatieLive Traffic die rechtstreeks naar je navigatiesysteem gestuurd wordt. In geval van een ongeluk neemt FordPass Connect via eCalleCall zelfs contact op met de alarmcentrale om de locatie van je voertuig door te geven.

Person checking a FordPass app on mobile

Download de FordPass App om toegang te krijgen tot nog meer functies

FordPass Connect wordt nóg krachtiger als deze via de FordPass App met je smartphone verbonden wordt. Als je verbinding hebt gemaakt, kun je verschillende innovatieve nieuwe functies ontgrendelen. Zo kun je bijvoorbeeld je telefoon gebruiken om je voertuig te vinden en het op afstand te vergrendelen en te ontgrendelen. Je kunt het brandstofpeil, de kilometerstand en bandenspanning controleren en voertuigmeldingen op je telefoon ontvangen. Bovendien kun je je auto starten (alleen bij automatische transmissie), zodat je auto ijs- en condensvrij is en klaar is om te vertrekken wanneer jij dat wilt. Je kunt je navigatiesysteem ook van bij je thuis programmeren door een bestemming via je telefoon naar de auto te sturen.

Jouw favoriete muziek zoals die bedoeld is

Wat jouw smaak ook is: muziek moet klinken zoals de artiest het bedoeld heeft. Dat is precies wat je kan verwachten in de Fiesta. Die is verkrijgbaar met B&O, een hoogwaardig audiosysteem van 675 watt met een warm en krachtig geluid. De set bestaat uit 10 speakers waaronder een subwoofer. De akoestiekspecialisten van B&O hebben de geavanceerde technologie speciaal ontworpen voor de Fiesta – en het geluid er nauwkeurig op afgestemd. Dus draai maar omhoog dat volume en geniet van jouw favoriete muziek in jouw eigen concertgebouw: jouw auto.

Ford Fiesta speaker detail

Zeg hallo tegen het daglicht

Wil je ook van de buitenlucht genieten tijdens het rijden? Met het elektrisch bedienbare dakluik van het panoramadak kun je met één druk op de knop volop genieten van natuurlijk licht. Terwijl het reflecterende glas je koel houdt en tegen schadelijke uv-straling beschermt.

Jouw Fiesta. Precies zoals je ’m wilt

Wil je jouw Fiesta heel persoonlijk maken? Je hebt allerlei opties om mee te spelen. Om te beginnen de kleur: kies je 1 kleur, 2 kleuren of een speciale kleur? Ook de interieuraccenten en de bekleding kan je personaliseren, tot aan de stiksels toe. De 2 verschillende wielontwerpen maken jouw Fiesta helemaal af. Wat je ook wilt, je hoeft niet verder te zoeken: onze personaliseringspakketten geven je precies de auto die jij wilt.

A wheel and four Ford Fiesta models
Ford Fiesta dock with cell phone

Alle apparatuur op een veilige plek

Wil je je navigatie, smartphone of mp3-speler in de auto gebruiken? Plaats ze veilig in de dockingstation met USB-oplaadpoort.

Ruimte voor alles

De cabine is zo ingericht, dat elke vierkante millimeter goed wordt benut. De Fiesta heeft tot wel 19 opbergruimtes, afhankelijk van het model dat je kiest. Handig is bijvoorbeeld het ‘mediabakje’ voor de versnellingspook, waar je jouw mobiele apparaten kunt bewaren. Ze schuiven niet heen en weer tijdens de rit, want de bodem van het bakje is van rubber. En dankzij de USB-poort heb je altijd een oplaadpunt bij de hand.

Ford Fiesta interior stowage

Interieurverlichting naar wens

Zelf de sfeer in je auto bepalen? Neem sfeerverlichting om de kleur in het interieur naar eigen smaak in te stellen als het donker is.

Ford Fiesta ambient lighting

Je ruit in een oogwenk ijsvrij

Nooit meer krabben in de winter? Met Quickclear elektrisch verwarmbare voorruit verdwijnt ijs letterlijk als sneeuw voor de zon, door de voorruit supersnel te verhitten en de ruitenwissers te ontdooien.

Top