Samenstellen Proefrit Dealer Werkplaatsafspraak Stel je vraag Stel je vraag
Home > Verwachte modellen > Nieuwe Ford Edge

NIEUWE FORD EDGE

BESCHIKBAAR BEGIN 2019

Ford Edge red front grille with pedestrian near by

Een indrukwekkende verschijning

Wat je ook in een auto zoekt, het oog wil ook wat. Dus bekijk hem eens goed, die nieuwe Edge. Dan zul je zien dat hij in alles je verwachtingen overtreft. Zo is zijn design strakker en robuuster. Maar toch elegant. Met kenmerkende details zoals een bredere grille en in het oog springende verlichting. En kijk ook eens naar z’n opvallende dagrijverlichting en stoere 20-inch lichtmetalen velgen. Onder de indruk?

Stilte alstublieft

Of je nu in alle stilte van het uitzicht wilt genieten of een privé-concert op het programma hebt staan: in de nieuwe Edge kan het allebei even goed. De akoestiekspecialisten van B&O hebben speciaal voor deze auto een 1000 Watt B&O PLAY systeem ontworpen voor een weergaloze geluidsweergave. Dankzij twaalf luidsprekers verandert het interieur in een concertzaal zodra je op ‘play’ drukt. En als je toch die stilte wilt: de ramen van gelamineerd glas en de Active Noise Control houden elk ongewenst geluid waar het hoort: buiten.

Ford Edge B&O PLAY music concert with lights
Ford Edge front interior man driving at steering wheel

De nieuwe slimheid

Verbazingwekkend intelligent is hij, de nieuwe Edge. Want welke nieuwe technologie je ook in gedachte hebt, de kans is groot dat hij het heeft. Zoals stembediening. Of rijhulp die je afstand tot voorliggers bewaakt en je op jouw rijstrook houdt. Hij leest zelfs verkeersborden en past de snelheid daarnaar aan. De uiterst krachtige en efficiënte nieuwe 2.0-liter turbo dieselmotor reageert overigens ook direct op jou. En doordat hij automatisch uitschakelt als je stopt, verbruik je 10% minder brandstof. Was alles maar zo slim.

 

<%-DealerName%>

<% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  ROUTEBESCHRIJVING

  DEALERGEGEVENS

Top